leaving you

Hej, jag är duktig på att skriva blogg :) Har halkat efter lite, inte orkar helt enkelt. Har iaf inte gjort något speciellt förutom att varit ute och gått typ. Tre dagar nu, känns bra. Sprang tillochmed lite igår :) haha. Sen har jag äntligen fått tid hos sjukgymnast med mina knän, ska bli så jävla skönt.

Förra helgen gjorde jag nog inte så mkt, eller jo pappa hade 45års skiva hemma på lördagen. Så var hemma med min släkt. Det var riktigt trevligt faktiskt. Gick förbi anna på kvällen och snacka lite med dom. Sen fick jag skjuts hem av matte, tacksan. Kommer inte ihåg riktigt vad jag har gjort mer.. haha. Umgåtts med Anna mest :) Mys.

Idag ska jag till sthlm på emergenca (stavning?), det är nå musiktävling och grejs.Ska dit med anna, niklas, bark och gus... mys. Ska bli roligt :) och imorgon är det valborg, då blir det antingen bowla,la torre sen qvarn.. eller så blir det till sura och grilla & förfesta sen qvarn :) Det visar sej..

Nu ska jag umgås med min kära klass, haha. Vi har så cp mkt att planera inför studenten så kmr inte få en lugn stund eftersom alla alltid börjar bråka på våra möten.. haha. Aja ska glid / airaksinen

smokin'

hejsan :)

Dags att skriva lite känns det som. Har inte gjort så mycket denna vecka förutom att vara i skolan, sov hos pettson&anna i tisdags eftersom vi var lediga i onsdags. Vi basta lite & kolla film, mys.
Idag har jag varit i skolan, sen åkte jag med samantha till stan & hämta mina balskor. Sen tillbaka till hallsta, träffa anna och hjälpte henne med lite hemlisar :) Sen kom tilda & jag & hon va sällskap till Emilia, så söt unge de där var alltså! Mys. Sen åkte jag hem, va där en stund. Sen åkte jag & Ulle till eskilstuna för jag skulle prova min klänning med skor, & se om den behövdes sys om någonting. Men ne, den satt perfekt, bara en pärla som satt lite löst. Najs. Åkte hem, åkte med tilda till stan. Hem fort som fan, käka lite sen till gymmet :) Gymmade med mathilda, hela kroppen + cross + bandet. Åkte hem, fixade lite.. sen åkte jag & mamma och sola . Skönt vare! Nu är jag däremot röd, haha.

Imorgon blire nog grill hos fippe på kvällen , mys!

Aja , hare bra / airaksinen

btw, kommentaren på förra inlägget. "Mycket moget skrivet!"... hoooooooooost hehehehehehe, oj, vem vare som skrev det där anonymt då? inte fan vare jag iaf, tönt!

sinnessjuk kryssning alltså, öööööööl<3

fy bubblan vilken jävla kryssning, sinnessjukt alltså :o

Ja, det började väl med att svin mkt folk samlades på centralen. 17 bussar var det där. Vi hade buss nr 14, och självklart hade våran buss inte kommit. Toppen (y) Alla som åkte med i våran buss stog som frågetecken och fatta ingenting. Till slut kom den, 10 min försenad. Resan mot sthlm började. typ två timmar senare var vi framme, alla lika törstiga eftersom man inte fick dricka på bussarna. Fuckat, det första personalen på bussan fråga när vi va framme va; Jaha är ni fulla nu då? ;) druckit mkt?... väääääärt. Satt på terminalen där i typ hundra år. Svepte första och andra och tredje ölen. Sattt fint :) tio över sju fick vi äntligen gå på båten. Gick till hytterna direkt, sminka på lite & gled till buffén. Svin god mat och vinflaskorna och fatölen stod uppradad redo att svepas. Vi drack ungefär hur mkt som helst, och satt kvar till sist haha. Gled till taxfreen och köpte öl och gin. Gick ner till hytten ,, bytte om och sånt där kul. Sen börja partyt. Sjyyyjävla drag, Cassa gumman somna direkt efter buffén och vi fick upp henne igen kl 2. Toppen ;)

Festa heeela natten, satt i piano baren med mej själv & snacka finska med gubbarna som satt där. Kedjerökte väl i såsdär tre timmar. Sen gled jag till lindas & cassas hytt där jag även hitta jocke roos. Han va på lagom partyhumör, hahah jävla torrisar. Fick med mej jocke därifrån till slut , vi sprang runt lite ... träffa på robin och fippe med. Så skulle vi till min hytt, men bra som man är hade jag  helt totalt supit bort hyttnyckeln. Den tappa jag bort 3 ggr btw. skitbra. Kom till slut in i min hytt, där ligger elin helt deckad. Vi väcker henne och driccker lite.. nu är kl ungefär 10 på morgonen. Sen däcka vi, tre i min säng och två i elins. Sov i en halvtimme kanske, sen kom tydligen Hanna & Emilia och väckte oss. hade väl dörren helt öppen (Y) Vakna till fort som fan, upp till baren och drack på. Käka hamburgetallrik för 143 kr, billigt (y) Och en bärsa på det. Söp hela dagen , så man sov som en gris bredvid en okänd person hela bussresan hem. Stackars henne. Morsan kom och hämta på stationen , köpte nudlar åt mig på shell, sen somna jag som en gris..

Och krigare som man är tog man halv 11 bussen till skolan imorse. HELT slut. Hur fan ska jag orka denna dag , naturprov imorgon , skjut mej <333333333333

Nu ska jag ner på stan och träffa linda en snabbis , sen plugga med tilda :) toppen , hehehe. hareee bra / airaksinen


STUDENTKRYSSNING

Tjaaaaaaa-a-a-a-a-aa

Helt cp otrevligt med studentkryssning idag, shit va länge man har väntat. Och om en timme bär de av till sthlm med buss nr 14. Tack Gud förfan :D Jag & Elin satt hela kvällen igår & chilla och ba väntade på att tiden skulle gå :) Till slut somna vi som grisar och vakna vid halv 11 imorse. Sen har vi fixa oss typ hela dagen, haha. Ska snart åka. Ska bli sjyjävla roligt alltså. Taggaaaaaaaaaaa ! :)



Aja , ska glid nu :) Have fun tonight alla andra, tänk på mig som är någonstans ute på östersjön ;) Pösss / airaksinen

School

hejsan :)

inte skrivit på ett tag nu eftersom jag är hemma hos pappa. Datorn är så jävla seg här! Men just nu sitter jag i skolan och har skrivit klart hela projekt saken! Så jävla skönt, även fast det va sista inlämningsdagen i tisdags, haha. Men jag och Emil fick en extra vecka på oss. har inte gjort nån speciellt den här veckan, jobbade lite igår sen har jag varit ute och gått och tränat.  :)



Nu är det bara tvåååå dagar kvar till studentkryssningen :) Fyfan va roligt det ska bli! Underbart. Idag ska jag ha möte med mamma och pappa om vem ska ska betala vad med studenten och allt. Ska bli intressant haha. En annan har väl typ 100 kr på kortet och ska på kryssning på lördag ,känns pra? ne

ne nu ska jag kila till farmor :) Hörs då / airaksinen

Stand by me

Skööönt med söndag! Den är najz. Vart påskmiddag igår, sen slutade kvällen i sura. Vart en trevlig liten fest med skönt folk och skitsnack. Sov över hos Hill med lite folk , trevlans. Imorse vakna man helt cp sliten & vi fick skjuts ner till samhället. Käka lite flott & sen kom anders och filip och hämta mig, skönt :) Fick skjuts hem till elin, hämta grejer och gick till bussen. Framme i stan gled jag förbi rudbecksparken på lite grill med jojo, bella, åsa, backlund, madde & hennes boyfriend . Det va trevligt i vårsolen :)
Sen gick jag hem & lagade svin god mat med mammsen. Och vi skrek lite på varann också, så kan det bli ibland. Hon tycker det vart lite mkt dricka den här veckan , och det kan jag hålla med om. Blir lugnt ett tag efter kryssningen på lördag. Svinskönt ;D eller inte.. haha. Eller jo, självklart.

 Fick bli en bild på min egna hotstuff :) <3

Nu kom nyss mammas kompis Kirsi och hennes lilla hund Oscari. Han är myyyyyyyys :) Vi ska käka kex & dricka lite äckligt rödvin, möms. haha

Ne ska vara social nu, hörs då / airaksinen

every heartbeat

Hello

Inte sliten man är idag. Haha! Men men , det är väl bara på't igen. Och idag är det precis en vecka kvar till studentkryssningen! Fyfan va roligt det ska bli, stuuuuuupa. Nej men, haha. Just nu sitter jag hemma hos elinpelin. Vaknde här imorse, åkte på påskmiddag kl 1.. sen har jag varit där hela dagen. Jättetrevligt och god jävla mat :D Släkten är värst kan man ju lugnt säga. Sen åkte jag till elin och nu sitter vi här & funderar på att glida till qvarn. Aldrig vart där, så de kan ju bli brao.

You'll never understand what i've been through

Ne nu ska jag käka lite, pösss / airaksinen

poetry while drinkin'

tja,

sitter helt lost hemma hos elin. käkar potatisgratäng, möms, eller inte, är inte typen som fyllekäkar faktiskt´. haha. Lost kväll hemma hos elin, sen nördida. OJ, hon fick en stol på foten & typ dog. DÖ jävla nörd. hahah xD

Jag måste fan skriva lite om det kära orden vänskap. Jag tycker det är så jävla svårt. Man fattar fan ingenting. Ena sekunden är man prio ett, sen ändras lite i den andra personens liv och då finns man inte längre. Det är helt sjukt! För mig är vänner det som kommer i första hand, och det kommer det alltid att vara. I mitt liv är faktiskt, tro det eller ej, det bästa och mest betydelsefulla som finns. Andra kanske inte håller med, men så är det i mitt fall. Jag förstår verkligen inte, hur en vän som har stått en närmast, kan under ca en månad betyde så mycket mindre än vad den gjorde innan. Jag blir så jääääääävla arg på sånt. Dra åt helvetet och skjut mej direkt, enbart för att det finns såna människor. Me no comprendo. Dö! ( Peppar peppar ta i trä ) Ne nu orkar jag inte snacka mer skit, ska käka upp min potatisgratäng och lägga mej bredvid min "bästa vän" he-he.

Hare bra, & smaklig måltid / airaksinen


somewhere

hejsaaan :) ne skämta, hejZaan

Jahapp, då vare helg. Inge efterlängtad alls när man har jobbat hela lovet, haha. Sitter just nu hemma hos elinpelin, vi ska snart ta bussen in till stan & hämta lite grejeR. Sen ikväll ska vi våldgästa en nördfest, den är najz. Bara ringa om ni vill haka på ;) haha

Igår jobbade jag , sen åkte jag hem till pappsen. Där har man inte varit på ett tag. Drog till Simon som hade kalasis för han fyllde, grattis på han!<3 Ja, våran släkt är väl som den är så man vart ju lite dragen. Acke kom lite senare,och davve & elin. Så vi + ante då, drog till kbk där de styrdes fest. Fast när vi kom fram va festen slut, haha. Så vi skjutsa joel till hallsta & sen drog vi ut till ridbrudarna. Där vare dött och dom skicka ut alla typ på en gång. Drog hem mot hallsta sen vidare mot ramnäs med sandra. Ja, satt väl där & lira gura med pontus. Sen somna jag i någon random säng i det där cp stora huset. Fick skjuts hem imorse till pappsen där huset var tomt, så kom elin & davve. Gus svängde förbi en stund också. Vi tog varsin öl i vårsolen, sjyjävla varmt. Davve & gus drog efter ett tag. Sen fick vi skjuts av Martin hem till elin där jag är nu :)

Ne nu ska vi kila till bussen, haaaLe, hörs ikväll ;) / airaksinen

Misery Business

Haaaaar väl tränat, jag & hannis bäst :) Annars har jag jobbat hela dagen , jobbigt läge. Vart en sväng förbi Media markt också, trevlans. Nu ligger vi i sängen hemma hos hannis, svettiga och mätta. Vi har käka RENSKAV, låter gott? Nää, men jävlarns va smaskigt de va. Jag fick hannisens svamp :M hahaha

Slänger ut en bild från i måndags grill med girlsen, sen partey. Fun.

 Alecia pöss

Ne nu ska jag duscha med hannis , pösss / airaksinen


Take me away

hahahaha, inge lost kväll igår. Snurrigt...

Jobbade först, sen åkte jag in till stan me morsan, förbi maxi & handla potatissallad, kött och påskmust. Möms. Hem, så kom Hanna , fixa sig fort som fan sen ta bussen till Camilla där vi skulle grilla med lite flicks. Det va jättemysigt :) Sen kom svampen&myran och hämta upp oss. Åkte förbi station och hämta upp elinpelin och sen vidare till bäckby där stickan styrde lokalparty , Drack lite och det sluta ju som det gjorde xD Loost. Sen vare ba hem, stup i säng och upp halv 7 & åka till jobbet, toppen på snoppen, eller inte ...

    PJ är min älskade för tillfället, <3

Idag har jag jobbat hela dagen, sen lekt me morsan :) Tilda kom vid 9 och jag följde med hem till henne & umgicks med henne och johan. Trevlans, nu ska jag kolla klart på gordons program sen sex and the city sen blire sleeepa.

You spinn my head right round, right round

Hareee / airaksinen

Relate to this


Slänger in nån vimmel från igår, looost

        

            

Jahapp, trevlans dag detta vart till slut :) Gusten kom förbi en stund, sen skjutsa han mej till amanda. Sen vart vi fast där för vi hade missförstått varandra, som vanligt dårå ;) Jag trodde vi skulle va där, och ingen hade pengar så vi kunde ta oss därifrån, höjdare! Tilda kom & hämta oss till slut .. Så åkte vi hem till mej. Jag käka och sen hämtade vi upp mitt kära bankomat kort som jag glömde på shell igår xD starkt jobbat.
Tilda skjutsade oss till Haga sen, till camilla lundin :) Vi kolla på wipe out & sanningens ögonblick och snacka massa skit. Jag & amanda bestämde även att vi firar 3 månader idag, så det vart lite mysig massage där också, min kvinna är bäst :) Sen tog jag bussen hem och kom precis innanför dörren. Riktig mysdag har det varit, orkade inte träna heller för man är väl lite beng i huvet efter gårdagen, haha.


Ne nu ska jag väl ta och sova, jobb imorrn kl 8 piiip. Sen kanske lek med gus en stund, sen maybe lokalfest ;D toppen måndag alltså, haha. Hade braai / airaksinen


Silk

Tja :)  Nu är kl halv 2 på en söndag, och jag har inte gjort ett skit idag . Har tråkigt som fan! Igår gled jag ner till stan & träffa hanna , linda och stickan. Stickan stack lite då & då, tyckte nog inte det va så roligt inne på gina xD Haha . Sen gick vi & fika iaf, på stugan. Mysipys. Åkte hem , bytte om och sen ut till stallet. Fick en större häst idag , mycket större! Säkert 1,80 i mankhöjd. Fyfasiken. Vart lite orolig hur fan jag skulle komma upp på den där?! Men det gick fint, första försöket funkade det, haha :) Sen skulle vi hoppa, shit har inte hoppas på hundra år. Men det gick svinfint , jag va den enda som lyckades/vågade gallopera hela banan, haha . Najzzzzzz

Åkte hem & käkade, sen till hallsta. Förfesta hos elin med hanna stickan sandra karin linda & elin :) Vi hade trevlans. Sen tog vi bussen in till stan & Silk. Har aldrig gillat silk, tycker det suger pung. Bandet som spela va bra iaf, va ju toppen. Jag hade skitroligt ändå, tror jag haha xD

Nu ska jag försöka göra nått med mitt liv / airaksinen


prom

tjoow

Fan va fin dag det har varit idag, och dum som man är tog man vinterjackan imorse, så har höllt på att smälta hela dagen! Men men , åkte till skolan med tilda imorse vid halv 8. Började 8 med engelskan. Gick igenom ett gammalt listening prov, fick vg :) Sen satt jag i skolan för emil va seg som fan , sen tog jag halv 12 tåget till sura. Vi gjorde klart hela filmen idag till projektarbetet, och det är så jääävla skönt! Nu är det bara allt man ska skriva kvar. Fan va skönt att vi hinner !

Tog halv 4 tåget till hallsta, gick till mammas jobb & sen åkte jag & morsan till eskilstuna. Träffade catharina och hennes son, sen gick vi till stan. Jag skulle kolla balklänningar. Och det roliga är att den allra första jag provade vart den jag tog till slut. Den är turkos med ett litet fall, eller vad man ska säga, ner över midjan. Sen är de lite pärlor och sånt på. Ska tillbaka dit tre veckor innan balen och testa klänningen med skor & har man gått ner i vikt ( hoppas jag att jag gjort ) så syr dom in den. Vart riktigt nöjd med den!

Sen åkte vi till catharina och käka lite. Sen övningskörde jag hem. hahaha, det gick skitbra tills jag kom till sista vägen. Då kom jag väl på att jag skulle byta fil och såg inte bilen som va där. Så svängde hur som helst till den andra filen och hörde bara ett tut. Men det gick fint iaf, han hann bromsa och allt. Jag & morsan har nog aldrig garvat så mkt xD hahaha, garvade säkert en halvtimme , hela vägen in i lägenheten och en stund till. Fast jag vart ju lite skakis, men man lär sig av sina misstag ;) Haha



Ne nu ska jag sova tror jag nog, / airaksinen

April april - paris paris

Godagens

Snaaaart ska jag sova, ska bli skitskönt fifan. Idag vart det skolan , fick tillbaka psykologi proven och jag är riktigt nöjd, 28/34 :D Braa! Efter skolan tog jag bussen hem till stan, träffade jacke på bussen så vi snacka lite skit, om balen studenten och allt de där :) Träffade sen amanda på stan & vi gled och träna. Duktiga vi va ! :) Sen tog vi bussen till Linda och rökte lite vattenpipa & snacka skit. 8 bussen till stan ,tilda hämta mej vid stationen och vi åkte hem till mej. Jag hjälpte henne med att plugga till historia provet hon har imorgon, inte för att jag vet om jag va så mkt till hjälp xD Nu sitter jag här.. najzzzzzzzz, kolla på bilar och balklänningar :) & är cp hungrig, inte käka sen kebaben idag , JA den satt fint.

Haha, mamma lurade mej idag :(

Telefonen ringer ( konversation med en 18åring kl 8 på morgonen )
-aah?
- Ida nu missade du någonting, det är en älg utanför eran skola!
- Är det?! Tilda , tilda det är en älg utanför skolan!( tilda är bredvid mej) På vilken sida mamma?
- På trollebosidan, det är jättemkt folk som är här & tar kort.
- Men gud, va tråkigt att jag missar det!
- Ida nu kom det en ren också!
- Tilda tilda, det kom en ren också! Hur fan kan vi missa det här?!

Jag & tilda har en fin konversation medans mamma garvar lite i telefonen.
- Samantha är ju inte ens klar!
- Ne, kl är 8, vi börjar kvart i 9, vad tror du?!
- Ja men vafan, vi måste ju se älgen!!!

Mamma skriker i telefonen
- APRIL APRIL!!!!! Och asgarvar

Ungefär nu förstår jag & tilda vilket datum det var, och känner oss skit smarta, not xD 100% lurade. haha

Ne nu ska jag sova , godnatt :)  / airaksinen

RSS 2.0