sex and the city

Ligger i soffan helt utslagen och kollar på sex and the city, det är fan sjukt bra :) har kollat på de i flera år tror jag nog. jahapp, jag och hanna orkade ta oss till gymmet idag , vi orkade gymma & springa på cross , vibba & bandet. Fyfan va vi är bra !! Helt sjukt. Jag är helt död nu iaf., men det blir nya tag imorgon . Gymma! Skönt.




You make me confused :/ 

eheh, projektarbetet

Hejssss

Sitter i skolan och väntar på att mamma ska sluta så vi kan åka hem :) Har haft en lektion idag, där vi inte gjorde så mkt. Sen har jag och emil jobbat med projektarbetet hela dagen. Har gjort halva filmen :M Najssss, eftersom det bara är 14 dagar kvar, hahaha. Får de hur de här går alltså...
Idag ska jag träna, äntligen :D:D:D Ska bli sjyjävla skönt, sen är de ju Linda rosing finalen idag :) måste jag ju ba se, och andra avenyn ! :) toppen..



Ne nu ska jag glid, pöss / airaksinen

early morning

Hejsan :)

Sitter hemma hos världens bästa hanna just nu. Hon är inne i duschen, ska städa hennes rum när hon kmr ut därifrån sen ska vli glida till kungsör och kolla när boysen spelar final i innebandy Dm :) treeeevligt.

Igår vart de rätt lugnt ;D Åkte på loppis med morsan vid 1, sen hämtade vi upp Hanna sen hem igen. Vid 3 åkte vi ut till rocklunda för jag skulle ju rida :D Va skitnervös, haha. Men fick en snäll, jävligt hög häst, Mozart ;) haha. Hanna sa att jag såg liten ut på den , men min häst kändes mkt lägre än alla andras, haha. Trodde jag skulle dö, de va nog den slöaste hästen jag någonsin ridit på. Haha. Efter tjugo minuter var jag tvungen att fråga efter ett spö, annars hade jag nog svimmat av haha. Men han va lagom för första lektionen :) Kuuuul vare!

Camilla spyr & Jenny tar henen bakifrån, säxi Hultan 08 <33333


Sen efter det drog jag & hanna på en så kallad fest , men vi drog lika fort som vi kom . Haha. Åkte hem till hanna och drack lite. Sen kom stickan och bruno. Vart inte så pigg kväll för mej , sov väl för de mesta, haha xD Boysen drog tidigt imorse så jag och hannisen va uppe med tuppen! ;) Kolla robinson och käka tacos , möms

Ne nu ska vi fiiiixa, pöss / airaksinen

woops

Hejsan :)

Inte skrivit på ett tag, har varit hos pappa och orkar inte dra igång deras dator. Tar typ en kvart att starta xD haha. Jahapp, vad har jag gjort den här veckan då...

Har väl mest lekt med Gusten :) glidit omkring och inte gjort så mkt haha. Psykologi prov i onsdags och historia idag. Gick sådär ;D Men men .. I torsdags var jag och samantha ut till strömsholm och fika & klappa massa hästisar. Sååååå sugen på att börja rida igen. Jag hoppas verkligen jag får provrida imorgon med grannen i samma grupp, ska bli skitkul isf :D



Idag har jag varit i skolan .Sen tog jag bussen in till stan. Jag hanna stickan och elin gled till sigurd och kolla på nå band, va inge vidare ;) Så jag och elin gled till strike. Hinka några bäääärs, satt fint :D Sen träffa vi gusten en stund :) Gick till silk och träffa jimmy & davve där . Sen tog jag bussen hem :) Helt lugn kväll alltså. Så jävla fuckat väder bara, tråååkigt.

Men, tre veckor kvar till studentkryssningen :D:D:D:D Sköööööööööööönt !

Nu ska jag göra nå annat, hehe. Pösssss / airaksinen

jävlar i havet

tjaaaaaaaaaaa , helt sliten efter en lång & hård helg ;D Haha

I fredags gled jag & elin till hanna vid 5. Självklart glömde jag det enda jag skulle ta med mej x) Lakrits smak till shottttt. Men hannas pappa hämtade den sen.. tur de hihi. Vi laga lite tacos och sen vart det ölspel för hela slanten. Lite singstar innan vi drog också. Det va väldigt trevligt :) Sen tog vi tha buss ner på stan och drog till Silk. Gillade inte de där stället, tacka vet jag konrad! Haha. Trevlig kväll vare :)




Chrille, Hanna och jag :)



Byz & Headline spelade, helt okej va dom :)

I lördags trodde jag verkligen att jag skulle få sitta hemma och glo. Sov hela dagen ungefär, sen städa vi hela lägenheten och kolla på tv i hundra år. Vid 22.30 kom Jojo och Åsa. Dom satt här & snacka lite. Sen ringde busgus och jag drog ner till Bill&Bob, träffade Elin där också. Men jag & Elin kände oss som små fjortisar eftersom de va -89 gräns på B&B. hehehehe, så jag & elin fick lite money av gus ( fattiga som vi är ) Sen drog vi till pitchers. Där va de trevlans. Snacka skit & drack bärs i nån timme. Sen träffa jag Camilla, mini, jenny & ulle och åkte runt lite med dom. Tills jag kom på att jag ville nog till Hallsta ändå, på efterfest. Så Davve vända med elin i hans bil, och hämta mig .. Sen drog vi till jocke på efterfest, och de va helt lost ... hahaha. Somna väl runt 7 imorse och gick upp halv 11. Haha.

Nu har jag precis kommit hem till stan , ska hinna duscha, fixa mej & ta mej ner till stationen eftersom min buss går om 45 min, haha. Pösssss på det. Najs helg vare iaf, men nu blire inge drick förrän den 18 april. Kanske lite den 4 april också , :)

Nu måste jag skynda mig, / airaksinen

forever's gonna start tonight

hejsan :)

Sitter just nu i skolan och lodar, Emil drog väl hem som vanligt... Ska väl ta bussen om ett tag :) Har jobbat med projekt arbetet sen 10 undefär. Så nu orkar jag inge mer, haha. Torsdagar är så dryga, en lektion kl 8 på morgonen, och sen har man sluta liksom. KUL! nej ..

Aja, idag blir de bio med morsan iaf:) ska bi kul. Och nu är det inte länge kvar till freeeeeeedag :D:D Ska bli så jävla roligt imorgon ,om jag kan hålla mig på benen, haha :)

 Bilden är tagen nyss, så ursäkta röran , haha

Hade bra / airaksinen

Det får duga så länge

Hejsan :)

Sitter och pillar lite med bloggen, ska jag vara helt ärligt förstår jag ingenting xD Är det någon smart människa som förstår hur man får bort dom två strecken till höger om headern? Och hur man får bort eller byter färg på dem rosa strecken mellan inläggen? haha , så får ni gärna skriva till mej och berätta. För jag har ingen aning xD

Idag har de varit en lugnt dag i skolan. Förutom naturprovet som nog inte gick så bra, så har vi inte gjort så mycket. Sköt upp psykologin så slutade vid halv 2, jätteskönt. Sen åkte jag med mamma hem, bytte om och åkte ner på stan och träffa hanna och stickan :) Vi satte oss på stugan och fika nån timme. Träffade Karlberg där också, trevligt inte sett henne på ett tag ;D <3

Sen följde jag med Hannisen hem, vi prova lite kläder och shit till fredag. Vi vet nog va de blir nu ;) Om jag på något sätt kan förstora min högerfot med en storlek så jag kan ha mina pumps haha xD Men nu ska jag duscha, sen lägga mej som en förlamad i soffan. helt slut.

  Sicilien 08 <3

Hade bra / airaksinen

Håller på att göra om! :)

Haha , sorry röran. Men gillarn <3

Sommarjobb :)

Äntligen har jag bestämt mig! Har ju haft beslutsångest hur länge som helst, men det blir Olivia lönekontoret i sommar. Ska bli skitkul! Sen blir det utomlands efter sommaren :D Underbart

Studiedag idag, det är najs. Men skulle ju behöövt en Natur bok, så man kunde plugga tll provet imorgon. Har du en Natur B bok över så vill jag låna den !!! :D

Annars ska jag bara slappa idag , hihi :) Hade braaaaaaaaaaaa / airaksinen

jocke andersson

Usch jag kan inte sova. Har suttit och läst Jocke Anderssons pappas blogg nu i mer än en timme. Jag kan verkligen inte tänka mej jocke så som pappan beskriver honom. Har gått i samma klass som jocke några år, och han var världens livligaste och humoristiska person. Men det är roligt att läsa att han gör framsteg varje dag, och snart ska han få komma hem på permision. Allt känns så overkligt, jag känner inte jocke så bra, men ända blir jag ledsen. Konstigt... Tänk va fort livet kan vända.

Jag önskar iaf Jockes och hans familj all lycka, och känner jag Jocke rätt så klarar han det här :)



Jockes pappas blogg heter jorgenomjoakim.blogg.se utifall ni vill följa jockes framsteg. Det är väldigt rörande att läsa den.

Godnatt / airaksinen


start recovering

Hejsan :)

Fan va fin dag det har varit idag, riktigt najzzzz. Äntligen frisk också! hihi. Vaknade vid 12, eller morsan väckte mej. Hade somnat i soffan med datorn på magen, haha. Som vanligt. Sen tog vi en liten promenad till Ica för rika ;D Ica aroslund alltså... trevlans. Gick sen till knuten och träffa jojo en stund, sen kom hannisen och stickan. Jojo gick in och vi gick till donken, hannis va så duktig att hon svalde pluppen till tungpiercingen xD så hennes morsa fick komma med en annan, hahaha. Hon snacka som en liten utvecklingsstörd där ett tag. Sen gick vi till stugan och satt där i typ två timmar. :) Camilla Lundin kom förbi en stund också, trevligt <3

Nu är jag hemma och har gjort klart argumentationen, historian och engelskan. Najz. Gick fort! Har bara svenskan kvar nu. Sen blire natur prov på onsdag (Y) fifan va dåligt de kmr gå, haha. Har redan ett omprov i natur, tusan. Sen äre engelska prov tors och fre, hehehehee. Men hon har prov varje lektion så förstår inte riktigt hur hon tänker. Men de ska nog gå bra :)

Projektet skulle behöva en liten utveckling också, men de fixar sej ;D Jag & emil är bäst på att skjuta upp saker har jag hört (Y)

Ne nu ska jag glo lite tv :) / airaksinen

sug min slaka

Vad är det här ? Jag tror Sveriges folk har slagit i huvudet. Världens sämsta låt genom historien vann alltså melodifestivalen. Sverige tycker att en operasjungande spännis ska representera sverige i eurovision. Fyfan alltså. Det vart kaos på knuten när hon vann, Åsa slog på allt som rörde sej och resten av folket var riktigt arga. Ljudnivån va på max... haha. Nu när inte Måns vann lär ju baguetterna sluta rycka på gaymännen... synd för dom. Tror fan sveriges befolkning går på anti-depressiva hela bunten, idioter!!!



Men annars har kvällen varit riktigt trevlig. Vart middag, mello & poker på knuten. självklart kom man sist i pokern, riktigt dålig är jag på det spelet alltså xD haha. Douglas och mamma vann, oavgjort. Sen vart morsan lite på pickalurven så vi stappla hemåt med cykeln runt halv 1. Sen när vi kom fram satt grannen och rökte på trappen, så vi snacka med henne. Sen fick hon komma in och kolla på våran lägenhet och vi på hennes. :) OCH nu till det bästa, hon rider på stallet ute vid rocklunda, inte alls långt ifrån där vi bor. Så frågade hon om jag ville komma och prova en gång, för dom behövde folk:D JAG ÄR GLAD :D Så inte nu på lördag men nästa, så ska idi rida för första gången på ca 5 år på ridskola :D fyfan va roligt.

Ne nu ska jag glo lite tv och sen somna i soffan , najz. / airaksinen

the night never ends

hejsan :)

Trevlans helg vart det här, fast nu är jag hungrig som tusan ! Ska snart till knuten på middag , ska bli kul. Sen ska vi kolla på melodifestivalen där också :)

Igår var jag, hanna och stickan på felicias dans/teater-uppvisning, det var ett projektarbete som hon har gjort med några andra. Den va svin BRA ! Hade förväntat mig att den skulle vara bra, men den va verkligen långt över förväntningar, Sjyjävla bra alltså. Grattis till dom :) Section 12 hette den, och den va kl 19 på carlforsska. Sen åkte jag hanna och stickan ner på stan. Dom käka spicy och jag va överlycklig för att jag fick tvätta händerna och torka dom i den där roliga handtorken. Haha, gick in där och tvätta händerna 5 ggr bara för att få använde torken. Skit rolig :D



Kl 21 hade vi tid på strike, det va riktigt roligt. Och vem vann ;) JAG ! Hade ingen aning om att jag hade sån talang i bowling, men jävlar vilken träningsverk i stjärten idag, haha. Drack en öl på strike också, den smaka FINT! På fredag blire drick, fyfaaaaaaaaan va röj. Inte druckit på ett tag ju :) Efter strike satt vi en stund på stugan, sen åkte dom hem. Träffade Elin, yasmine och bella vid skrapan. Sen mötte vi upp lite kbkare och följde med på fest på södra alé :D Den va helt okej , tessan och majsan kom också, roooligt att träffa er ! Sen kom gusbus och karlsson :) thanks for the night peoples.

Idag gick jag upp 11, när hannisen ringde mej. fick skjuts till henne , sen tog vi bussen till wenströmska där det va innebandymatch, malmaberg-rönnby. haha, jag och hanna hade rätt kul där uppe på läktaren och mobbade lagkaptenen i rönnby. Han va så jävla dryg! Skulle diskutera alla domslut och hade ett fult jävla tandskydd. Jag hade då ingen aning om att man ska ha tandskydd på innebandy? :O Stickan va duktig och gjorde 2 mål :) Malma vann iaf med 9-3. Och jag såg min blivande man där på plan, möms!

Nu ska vi snart glida till knuten så ska väl avrunda. hade så bra / airaksinen

my body's saying let's go, but my heart's saying no

gokväll

usch och fy va kallt det är ute! Kom nyss in, har varit på en liten promenad  med jojo . Vi pratade om livet, haha. Alltid kul att träffa min söta syster jojo, hon är faktiskt som en liten syster för mig. I love her <3

Idag sov jag rätt länge , fortfarande inte helt frisk. Men tror jag skippar skolan imorgon med, känns inge bra :/ men har missat så jävla mycket nu under den här veckan tror jag, inge bra ! eftersom det är ungefär 90 dagar kvar till studenten, shiiiiit. typ 30 dagar kvar till kryssningen, inge kul den kmr bli, nee :)

Sen kom mamma hem vid 4, vi åkte till nisses, sen nå bageri, sen jula, sen willys, sen öb :) Köpte en sportväska, till gymmet (Y) och en fejk tung piercing, haha tänkte driva lite med pappsen ;) ska bli kul...

Sen har vi hammrat och fixat lite här hemma, trevlans. NU ska jag lägga mig i soffan och försöka bli trött, skönt :)
   Jojojojo <33


haaade bra / airaksinen

sjukis

usch , nu har jag varit magsjuk i 5 dagar. Man blir helt slut av den här sjukdomen alltså. Jag är inte den som brukar bli magsjuk, alltid när man är utomlands är det jag som klarar mej från magsjuka. Men nu jävlar smällde det till, man får väl se det positivt. Några kilo försvinner ju ;)

Jag har alltså legat i min säng sen i söndags ungefär. Jätterolig ! inte...

Jaha, nu vet jag inte vad jag ska skriva. 20 mars mina vänner, då jävlar ska jag dricka! Inte druckit på 2 månader så nu då jävlar smäller de, hihi.

Hade bra ! / airaksinen

   SAKNAR SÄLEN 08/09 <3

renoverin :)

Skrev de här igår ;D men datan lagga sönder...

hejhopp, har märkt att jag är as bra på att skriva blogg ! :) haha , underbart

Igår va det inflyttningsfest hos Camilla, det va trevligt. Va hemma vid halv 3 ungefär, skittrött ! Slog huvudet i handfatet :(  jätte ont gjorde de, haha. Idag tog jag halv 12 bussen till hallsta, så kom Ulle och hämta mig vid terminalen. Så åkte vi hem, sen började vi med mitt rum på en gång. Så jag och pappa har rivit ur alla saker i mitt rum, spacklat alla väggarna där de behövdes, slipat, målat tre väggar, och tapetsera den sista :) Sen har jag sortera hela mitt rum i princip, och tryckt in allt där igen. Så nu är det jättefint i mitt rum! :) Fondväggen är typ en fototapet, och jag tror det är New York ... det är iaf en stoooor stad under natten. Så det är jättemysigt! :) väldigt nöjd är jag



Sen käkade vi en god middag, jävligt god för min del haha xD Sen tog jag en promenad, trodde jag, och mötte Elin. Men sen kom hon, amelie och amanda och hämta upp mig . Svängde föbi maxim sen hem till elin. Nu ska nog jag & Elin kolla nån film, om vi kommer överens om någon. Sen får vi se om jag sover här eller går hem ikväll, det visar sej ;) skönast att sova hemma tror jag, eftersom jag ska plugga hela dagen imorgon :( Ska väl hålla ett politiskt tal på måndag , yeeees och en annan har väl skrivit ett A4. Talet ska vara 5 minuter långt. Lycka till ! HAHA

Ne, nu ska jag leta på en gullig bild sen joina elin i lisas rum :) pöss / airaksinen

school

tjo :)

Sitter just nu i skolan och glor, jag & emil bestämde att vi ska jobba med projektarbetet idag :) Vi har planerat lite, men känner VÄLDIGT stor press. En av våra lärare sa igår att om man får streck på projektarbetet får man inte ta studenten :O och vi har liksom bara planerat lite, och det ska vara klart i slutet av april .. hehe. Men vi har möte med börje idag, så de ska nog reda ut sej det här :)


Igår träffa jag Elin och Davve en stund , vi kolla på film :) trevlans.


I helgen ska jag göra om mitt rum :D:D:D:D äntligen . Ska ha typ grått-lila på tre väggar och sen en fondvägg som föreställer New York på natten, jättefint . hihi.


Men ska glida till matsalen nu, hare braaa :) / airaksinen


hos samanthi

Godmornin'

Idag är jag på skitbra humör :D Fast all min text jag nyss skrev här försvann haha. Kom till samantha imorse kl 8, sen låg vi i sängen och snacka om balen, studenten och kryssningen. Ska bli riktigt roligt :) Har nog aldrig längtat till något så mkt som jag längtar till dom tre sakerna, hihi. Men först och främst längtar jag till 20:e mars, då ska jag äääääta, och utgång också. perfekt !

Snart ska vi till skolan, första skoldagen på en månad, och stackars älsklings elin va så nervös i lördags för hon ska praktisera på Carlings i 9 veckor nu. hihi gumman då, det går nog bra! :)

Usch vad våran klass kommer få skäll idag av martin, tror inte det är någon som har läst ut boken. Jo kanske Erik. Jag har läst 40 sidor, underbart xD haha, bara hoppas att hansäger att vi får en vecka till på oss. Vi har liksom haft en månad på oss att läsa den, hahahaha

Här är en lite oldschool bild från våran lilla cp kväll i surahammar xD haha <33

Ska glid, / airaksinen

cambridge i mitt hjärta .... not

goddag

Var inte så fantastiskt igår, Gecco va ju de sämsta stället jag vart på i mitt liv. Snacka om äckligt folk... hahahaha. Deet var väl det enda man hade roligt till iaf.. Ja, vi va väl där till typ halv 1, sen träffa vi amanda på stan . Satt på donken till halv 3, haha xD roligare än gecco iaf, piss ställe. haha


Men det var roligt att träffa anya, amelie, amanda och thai :) träffade även simon & anders mfl. Det va kuuul :) Fick skjuts hem av davve sen , snällt jaaaa, för de va typ 39 minus ute, höll verkligen på att dö. Usch !


Ne nu ska jag till IKEA, sen blir det läsa bok hela dagen. En bok på 300 och jag har läst 33, ska va urläst imorrn , SKÅL! Åh, jag längtar till 20 mars, då blir det mat, bmb och konrad ... Fuck, inge taggad :D

Hade pra, / airaksinen

RSS 2.0