express music

hello :)

haha sjuk kväll igår. Tänk att man kan ha rätt så kul även fast man är nykter :) Först träffade jag Elin på stan, sen drog vi till klockartorpet hem till camilla. Där var elli, amanda, majsan, malin och båda camillorna ... Var där en stund :) Sen drog vi till badelunda på något klassparty ;D haha , se va väl lite lost party de där. Sen fick vi skjuts till Henke och satt där tills morgonen började rulla in. Kocken bobo och några till rullade in vid 3-4 taget. Sen fick vi skjuts hem av Davve :) snällt...

Jag hade faktiskt kul , det är bättre att göra massa saker än att sitta hemma och va hungrig. Så ikväll är det Gecco som gäller. Ska bli roligt :D Ska bara få tag på min sega vän vid namn Elin :)

Idag har jag vart på stan med amanda och jojo , inhandlade ett par leggins, såna där nätgrejer. haha xD Sen åt dom mcdonalds och jag tog en shake. Sen tog jag bussen hem och duscha , och nu ligger jag i soffan och väntar på att mamma och kirsi ska komma hem. Så ska jag åka med Kirsi till hallsta, till elin .. om hon nu svarar någon gång idag :D NU svara hon, haha. va fult xD

Ah, men ni får väl ha de så bra. / airaksinen

amen shit, geccobar?!

tjeN

Nu har vi äntligen internet, har hyrt sån där dongel i en vecka, haha :) Skönt iaf, sen kmr de riktiga interner om typ två vecko ... Det går svinfint med dieten btw, 8 cm har fösvunnit runt midjan, härligt :) men oj så hungrig jag är , HELA tiden. Började på ren kur på måndags, vilket menas med att jag dricker BARA tre såna där shaker om dagen. Men energin är på topp iaf, humöret blir lite aggresivare dock. Stackars morsan som får stå ut med det här haha :)

Idag har jag varit på stan, fick ju lönen idag, shoppade rätt mkt ;D Ett par sommarskor, jeans, leggins, stickad kofta och läppglans+eyeliner. Letade som en tok efter skor, men hittade fan inga :O handväska ville jag också ha, men de funkante det heller, tusan ! :)

Vi får se vad som händer ikväll, antingen umgås med camilla och dom , eller amanda och dom , eller elin och dom ;D de visar seeeeh :D

Funderar skapligt mkt på att hänga på till Geccobar på fredag, fast jag dricker ju inte. Men ändå , kan va skoj ändå :D Ska prata med min kära vän Elin som har fribiljett om man kan få haka på ;)


Aja , have fun tonight, eller vafan som helst. haha. / airaksinen

music maestro

tjoweee

Sitter just nu hos tilda, med henne jacke chrille och jimmy. Trevlans :) Vi har varit i västerås på fest hos någon Oscar... men en annan går ju på ren kur så inge drick för mej. Men de va rätt najs ändå.

Har inte skrivit på ett tag, och kommer inte ha tillgång till internet på nån vecka heller. Vi flyttade nämligen igår. Till Blåsbo. Jättesöt liten lägenhet faktiskt, men vi orkar inte fixa i ordning än, man blir helt snuttig i huvudet, vet inte alls hur jag ska möblera mitt rum . hahaha. Kan ju ta några veckor de här, haha xD



Annars har jag inte gjort så mkt, faktiskt. Typ tränat och umgåtts med familyn. Aja orkar inte skriva mer, have a nice night ! :)

bapelsin på dej gubbjävel

Hejhopp :)

Nu har vi packat ner våran stationära dator, får internet om 12 dagar :) Men får hoppas att någon mupp har trådlöst nätverk på de nya stället så jag kan koppla upp med på deras så länge ... hihi.

Idag har jag varit på praktiken, snart slut på den och sen loooov, underbart. Fick sluta tidigare idag, halv 3. Skönt :) Sen åkte jag hem,  drack en shake och gick till gymmet. Va där i en och en halvtimme, jobbigaste gången på länge. Körde cross, vibben och gymma igenom hela kroppen.Skönttttt.

Sen har jag & morsan varit på maxi och inhandlat lite grejer. Ska bjuda på fika på praktiken imorgon ... kladdkaka :( idi får inte äta det, men funderar på att ta en liiiiten liten bit :) hihi ...

aja, nu ska jag lägga mig tror jag . Helt slut :) hade braaaa / airaksinen

   orkar inte vända den, hihi

when goodbye means forever

                  SOOOMMMAR!

gooooooooo kväll

praktiken idag, denna dag har gått riktigt fort :) har trixa lite i lönesystemet och läst löner idag. Alla löner ska vara klara på torsdag, men ingen har behövt stressa den här ggn eftersom dom har varit en mer :)  Efter praktiken tog jag halv 5 tåget hem till stan. Gled hem en snabbis sen åkte jag, jojo, jenni och rosa runt i hela stan och leta efter cambridge boden. Hittade den till slut, efter en mkt läskig bilfärd xD haha, tror inte jenni var så koncentrerad idag...

Köpte cambridge för en vecka, ska börja med ren kur på fredag tror jag. Det menas alltså med att jag bara ska dricka shakar, ingen mat, bara vatten. Jippi!

Gymmade på Oxen med hannisen vid 7. Det var skönt ! Sen planera vi in 20 mars i kalendern, då blir det utgång. Efterlängtat! Men annars är det inge drick för mig förrän den 18 April, ingen mat heller för den delen. haha. slim!

Efter gymmet gick jag & sola med jojo. Det satt fint. Och nu hade jag tänkt dejta kudden, ska upp halv 7 imorgon så jag hinner med halv 8 bussen, kan inte åka med mammsen imorgon eftersom hon ska till sthlm på kurs. Hoppas jag får sluta lite tidigare imorgon, så jag kan träna i tid, och sen ska vi kolla på benjamin button hela familjen imorgon :) och den var tydligen tre timmar lång, wie. Men har hört att den ska va skitbra, :)

Aja, kolla nyss klart på sällskapsresan, sista filmen. Stig-helmer i mitt hjärta! <33

Godnatt alla mina miljoner läsare, ni vet att jag älskar er! ;) hahaha, / airaksinen

Monday - en vecka ! :)

god eftermidda'

Sitter just nu på praktiken, finns inget att göra längre. har läst löner med niklas hela dagen :) det va trevlans. Har inte orkar skriva i helgen för har inte gjort ett skit haha. Eller i lördags fyllde Fanny 9 år, så det var kalas hemma hos oss :) tjocka släckten va på besök.

Söndags tog jag det bara lugnt, och följde med Hannisen på Chrilles match, de va ju värt 40 kr kan man säga ;) hihi...

Ne nu ska jag se om morsan slutar så man kan åka hem... och förresten! En vecka utan mat idag, och det har gett resultat. Hade minskat 3 cm i midjan på 5 dagar. ska mäta igen på onsdag och se vare blir ;) Idag blire rensa garberob hemma och träna :)

hade bra / airaksinen

friday - stress

Usch , orkar inte skriva egentligen men kan väl skriva nå kort och gott... igår jobbade jag, sen följde jag med hannisen till virsbo och kollade innebandy :) aggresiv match jao. Åkte hem med tåget, gick förbi tilda på vägen hem. Hjälpte till & hänga lite tvätt... fick en påse med lite kläder som tack ;D haha xD

Idag har jag jobbat, åkt in till stan, köpt present till fanny, tränat (SJÄLV :O) och sen åkte hem igen. Kolla på tv med familjen och nu sover alla. Min lillayster ganny fyller nämligen imorgon, så det bli kalas och grejer. KUL, när man inte äter .... bajs. Sen ska jag antagligen hem till mamma imorgon kväll, så får vi se om det blir någon träning. Hoppas det :)

Har kollat på tjuvtittat.se i typ 1,5 timmar nu, hahaha sitter och skratta sönder för mej själv. Ska visa två grejer jag hitta, svinroligt !





Aja , sov gott ;D / airaksinen

wednesday - hungrig

go kväll

Nu är jag så hungrig så jag håller på att dö, tredje dagen nu. Men det här ska gå fint! Ska snart ta en shake och kolla finalen av topmodel :) trevlans...

Idag har jag vart på praktiken, har fått knappa lite löner och gjort massa annat. Tiden går fort, och det är skönt. Sen fick jag skjuts hem till pappsen av pernilla och robin ( min kusin ) som var ute och övningskörde. Tack för den ! :) Sen kom Anna, jocke och niklas och hämta mig typ på en gång. Åkte hem till dem och tog de lugnt. Kom nyss hem, och nu äre dags att äta, äntligen!!!!!



Fick bli en bild på mina härliga systrar, <3

tuesday - lönesystem

Tjow

usch, helt slut och hungrig. Men har börjat med mina shakear nu, så inge mat. Toppen (Y) Idag har jag lärt mig lite av lönesystemet på Olivia :) det var faktiskt rätt roligt. Imorgon ska jag nog få knappa löner hela dagen så jag kommer in i det där :)

Tog 4 bussen till till stan, tränade med Hanna. Var inte riktigt på humör idag , vart att vibba lite, gå på bandet, cykla och träna armar/bröst. Träningsverk imorgon hoppas jag :) Sen tog jag halv 7 bussen hem till hallsta, och åkte hem och duscha. Nu har jag nyss kollat på Top Model, final imorgon. Hoppas Analeigh vinner! Hon är bäst.



Slängde upp några vackra bilder fårn min födelsedag :) Naaaaajs ;D

Snart kommer Elin och Davve förbi och säger hej, får se om jag håller mej vaken så länge. haha :) hade braaaaaaaaaaaaaaa / airaksinen :)

Monday - inge trötttt



go' eftermiddag ;D

Sitter på jobbet nu, eller praktiken som det är dom kommande två veckorna. Olivia, mammas jobb :) Har ju jobbat här några ggr, så man längtar ju lagom till den 25;e nu, LÖN! Men nu ska jag praktisera här istället, så jag kan lära mig lönesystemet så man kanske har chans till extra jobb när dom har det körit på lönekontoret.

idag har jag knappat runt på skatteverket och kollat upp alla adresser på kontrolluppgifterna som kom tillbaka. Ni vet alla dom där 3950 st eller vare var som jag vek & fixade med för nån vecka sen. Det var ungefär 50 st som hade flyttat så de fick man fixa idag :) La även in alla nya adresser i lönesystemet så nu har jag lärt mig lite iaf! :) Har slutat nu, men ska vänta på att mamma är klar med sitt möte så man slipper ta tåget hem.

haha, det hände något i mitt liv i lördags iaf. Först satt jag vid datorn & drack vin med mej själv till wallander. Trodde jag skulle dö av tråkighet. Men vid ett in the night , ringde min älsklingselin och så fick jag äntligen komma ut på äventyr, haha.


Träffade dem på stan, sen drog vi hem till nå losers. Jag & elin höll väl oss mest på toan och gjorde lite grejer ;) hahahaha. Kom till slut hem iaf vid halv 6 tiden. Och sov till 2 på söndagen. Gick hem till hannisen vid 4. Hon tog massa kort på mej till massa skolarbeten , de va svinkallt vill jag lova. Fick slänga mej i snön och hålla på. Inge kallt! Sen gick vi in & fika mysipys, sen drog vi till gymmet. shit, kändes att man inte hade tränat på några dagar. Svetten rann som aldrig förr, haha. Gick sedan hem och har inte sovit en blund på heeeela natten. Hörde när vlt kom inatt, hörde när mamma gick upp och var redan vaken när hon väckte mej, haha :P

Så, första dagen på praktiken var ju inte speciellt piggt, men gick svinfint. Snart ska jag hem & då blire trääääna! Har köpt mitt kära månadsklort på oxen nu. Sen ska jag & mamma köpa cambridge till mej :) toppen! Livet börjar sakta men säkert fixa sej ;D

hade brrraaaa / airaksinen


saturday - shit happens ;D

tjaaa-a ;D

Vart lite ändringar på schemat igår. Mupp Cassa ångra sig om krogen på eftermiddagen. Så jag drog till hallsta, till bella & mickis som fyllde 18 :) Grattis på dom <3 För festa lite där, sen drog nästan allihop in till krogen. Va ett jävla drag där, och man lyckades då frikort även denna gång, haha ;D




Jag va lite trött/full så ville gå hem kl halv 1, det har fan aldrig hänt förut. haha. Men elin lyckades hålla mig kvar där tills det stängde endå, och få upp mitt humör ;D När vi kom utanför konrad hörde jag någon ropa på mig. Då vare tigerjimmy och robban som satt där i bilen :D Trevlans. Jag & elin vart helt chockade, haha. Vi åkte runt lite med dom och sen sov jag och elin hos robban :)

Jimmy kom och hämta oss vid 1, så skjutsa han hem mej :) trevlig ponke de där. Nu väntar jag på att familjen ska rulla in, vi ska börja packa ner massa saker i lådor , eftersom jag och mammsen flyttar den 21 :D skitkul ska det bli, fast kommer sakna knuten med! :(

Jahapp, nu ska jag ta en dusch sen blire party ikväll, puss påre! / airaksinen

thursday - :)

Go'kväll.

Äntligen ska jag gå och lägga mej, är helt slut efter denna sega dag. Gick upp kl 8 imorse, mamma ringde 3 ggr mellan 8 och 9. Och hon hade inget speciellt att säga heller, haha typiskt henne... Fick skjuts till stationen av Jenni så jag hann med kvart över 9 tåget :) Kom till hallsta, kl 10 hade jag jobbintervju på kommunhuset. Det gick på 5 minuter, och hon sa typ; ja men då börjar du vecko 26 då... så jag tror jag fick jobbet :D hihi, fick även ledigt vecka 28, då äre HULTSFRED <3

Gick hem till farmor och åt lite frukost tillsammans med henne. Strosa iväg till tandläkaren vid kvart över 11, hade tid 11:20 så kom precis i tid. Har nog aldrig varit så nervös som jag var idag haha. Skulle borra en tand. Men det gick ju svinfint, men jag fick ju iof 3 st bedövningssprutor istället för en, för att jag var så nervös xD haha. Så har varit förlamad i halva ansiktet hela dagen, dreglat och shit xD Haha man känner sig verkligen som en mongoloid...

 Old one ;d

Iaf tandläkarn var inte så farligt som jag hade förväntat mig och gick bara på 20 min... så gick förbi mammas jobb en sväng och hälsa på alla :) Ska praktisera där i två veckor och lära mej lönesystemet och hur man knappar löner, så ska jag få jobba extra där när det är dags för körning av lönerna :) svinfint! gick tillbaka till farmor & byggde lite pussel med henne, snacka om att tiden går fort när man bygger pussel xD helt plötsligt var klockan 3 och pappa och systrarna kom förbi en sväng. Åkte med dom hem och städade mitt rum+dusch+bastu+hall+ tvättstuga+lisas rum. Allt hann jag med på en timme. Sen gick jag ut och gick i en & en halvtimme så svetten rann. SKÖNT ! Snabb dusch & mat, sen kolla Sveriges värsta bilförare :) haha skitroligt program, garvar lika mkt varje gång. Jaja, nu är jag skittrött så ska lägga mig i sängen och glo lite ... ska förbi skolan en snabbis imorgon. Sen blir det krooooogen ! :) Cassa har fixa VIP så ska bli najs ;D

hade braaaa & vi ses på konrad imorrn / airaksinen

wednesday - träning&fik

godkvällsan

Idag har jag sooovit, till 1 :) skitskönt. Sen väntade jag på att Hannis skulle komma hem från skolan... sen när jag hade vänta hela dagen så säger hon att hon har lite ont i halsen . Då vart idi arg, så jag tvinga ner henne till gymmet till slut. hihi:) Vi träna i ungefär en timme. Sen gick jag hem & duscha,käka & fixa till mej igen. Sen ner på stan , till Stugan och fika lite smått.

Vi satt inte där så länge, för Hannis hade väl bråttom som vanligt. Haha sega unge! Gick till Ica och träffa Chrille sen gick jag hem till mina kära mammor. Kollade på nå program med fettosar, FAN va jag är glad att jag inte väger 300 kilo iaf. Men i den här takten kommer jag väl dit snart xD haha, nerå. Det blir matersättning, träna och röka för min del. Inge alkohol på 10 veckor, börjar på Måndag. Fyfan säger jag bara, jag kommer dö av tråkighet.

Ne nu ska jag kolla lite andra avenyn, ligger efter alltså, inte bra :O



Andra avenyn i mitt hjärta <3 / airaksinen

tuesday - träning

shobreees

Äntligen ligger jag i min säng redo att dra på en movie och slocka ;D fyfan va skönt! Idag sov jag länge, typ till 1. Sen kom Hanna och vi gick ner på stan. Hon bjöd mig på Spicy eftersom jag är lika fattig som vanligt ... Sen gick vi på stan en stund, inhandlade en sån där kort tröja från gina och en foundation. Wie. Sen mötte vi chrille och gick hem till Hanna. Chilla lite där. Sen drog chrille och tränade och jag och hanna ville också träna. Så vi drog till Oxen, och jag träna där för första gången. Imorgon blir de köpa månadskort, och bestämma hem shakar. Alltså matersättning. Man ska tydligen gå ner 3-7 kilo i veckan på dom, och de behövs ju xD

Jag & Hannisen ska träna som tokar så vi blir snyggast till sommarn, eller hur gömman ;) ?

Förresten, det vart inte Yes man häromdagen. Det vart The notebook, och som jag grät. Fyfan vilken film! Sen kollade jag även på Lords of Dogtown, underbar den filmen med. Kolla på den ! Nu ska jag dra på Annie, den såg jag för typ 5 år sen så tänkte kolla på den nu och se om jag fortfarande tycker den är lika bra som jag tyckte då :) hihihihihi

aja, have a nice night fuckers / airaksinen

monday - suuug

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

inge dryg dag... tog halv 12 bussen till hallsta. Har varit i skolan tills nu, jippi. Inte gjort ett smack eftersom jag och emil ska jobba med projektarbetet, men han måste göra klart lite grejer först :) så har sutti och kolla runt överallt och ingenstans på internet hela dagen. skitkul, haha. Fick iaf träffa världens bästa Cassandra :) <3

Nu ligger jag i min säng med jojos data och ska dra igång Yes man, en film för er som inte visste det ;D har hört att den ska vara bra. Det var nämligen inte en kotte hemma när jag kom. Haha ... undra vart alla är xD

Hörs senare, pösss

night message

kl är 04:58 just nu, och jag har precis kollat klart på en av världens bästa filmer, Lifa as a house eller Livsverket som den heter på svenska. Den är sjukt bra! + att snyggaste hayden christensen är med i den, hur het äääär inte han. MÖMS !



va bara de jag ville säga , dags att sova. Hade / airaksinen

Sunday - godmorgon 13:31

Hejhopp snopp ;d

Vart konrad i fredags som sagt, de va svin roligt :) de va fan ett tag sen jag va ute, haha ... Ja man vart väl lite rund under fötterna , haha. Kvällen var trevlig iaf. Lördags va jag första bara hemma, åsas kompis och hennes 2 barn va på besök. Trevliga :) Mammsen och jojo kom hem med spicy,  satt fint ! Sen kom hanna min vän, hon är bra. Vi fixade lite, sen gick vi ner på stan för hon vart sugen på spicy hon med.. haha. Sen tog vi bussen hem till henne.

Vi kollade på ET och sällskapsresan 1 och 3. Vi hade väl mysigt haha. Runt 1 tiden gick vi ner mot stan för att träffa Chrille. Han va också trevlig. Vi såg en tjej också, som prata i telefonen och skrek som ett svin., Hon hade bara t-shirt på sej. haha losta jävel. Hon banka på en bil som stannade, cp barn.. snuten sprang efter henne där till slut, hahahahaha

Ah , sen gick vi mot mej för de visade sig att jag och chrille tydligen va grannar, haha . Vi bestämde att vi skulle gå till OK för att köpa dricka och Chips :M ships xD Då hämta väl snubben sin hund, som bara skulle vara en VALP. Men neee, kommer ut me värsta rottweilern, en annan skulle väl vara snäll och hälsa på vovven, ne då skäller han som en idiot och hoppas mot en. Trodde hjärtat skulle stanna. Jag & hanna höll oss på bra långt avstånd hela vägen till OK. Fast snubben jaga mej med hunden :( rädd idi...

Jag muta vovven med chips till slut, så han gillade mej sen:D haha. Kollade på sällskapsresan 4 när vi kom hem, men  vi somna båda två och missa slutet. haha..



Aja , thankyou Hanni för en trevlans helg ! :) <3


/ airaksinen


RSS 2.0