hard work work

heeeeej! :)

Idag är jag jätteglad, när jag kom till jobbet tog "bossen" merja in mig på ett rum. Hon berättade att det hon ville hade gått igenom, så nu har jag jobb i ett halvår från & med Juni! Jag är cp glad & förstår knappt att det är sant. Det ska bli skitroligt, sen kan jag resa hur mycket jag vill nästa år, eller göra något annat som jag har funderat på mycket. det kostar dock 35000-40000 ;D Men det är det värt!

Nä, nu ska jag fortsätta jobba. Om en vecka börjar studentfesterna, toppen btw! / airaksinen

show me

Hejsan..

är helt slut, vet inte riktigt varför. Tror det beror på att sömnen inte har varit den bästa på senaste tiden :) Men det löser sig väl. Idag har jag varit i skolan, kom två timmar innan jag började för att jag glömde tågkortet i sura (y) bra. Hoppas jag får tillbaka de imorgon :) Satt i datasalen i två timmar, sen hade jag en lektion , svenska . Efter det käka jag lunch och sen fick jag skjuts till jobbet av samantha, thankyou!
Jobbade fyra timmar, sen åkte jag med mamma hem ... skulle ha gymmat men ingen ville gymma med mig så gick ut och gick med johanna istället. Snacka lite skit :) Trevligt ... sen har jag bara legat här i min soffa hela kvällen.. mys :)

men nu ska jag ta och sova , och imorgon blir det färga håret! / airaksinen

Like I know this song...

Hejsan :)
Fan börjar bli riktigt dålig på det här med bloggande alltså, men ska försöka skärpa mig... I Lördags vart det surahammar. Cassa mötte mig på stationen i Sura, sen drog vi till Camping och grilla lite. Hem till Cassa och fixa oss sen hem till Stina på lite förkrök. Kvällen fortsatte till slut hos John och sen hem till Cassa och sova :) Helt okej kväll, älskar att äventyra med min väninna ;D



Igår tog jag det bara lugnt, var med mamma & bytte vinterdäck, sen träffa jag jojo. Vi satt och snacka i flera timmar, alltid lika mysigt att prata med henne :) Sen drog jag hem och vart medlem på en ny dejtingsida, haha som mamma brukar vara på xD & jävlar i havet, inte en lugn stund, hahaha.

Ne nu ska jag kolla spårlöst och dö i soffan , hade bra ! / airaksinen

Världens längsta inlägg

hellu

ojoj, vilken härlig fredag kväll... eller inte. Har legat i soffan och glott på tv hela dagen. Nä, har faktiskt grillat med mammsen. Det var gött. Igår vart det förfest hos riche sen qwarn :) Det var roligt tills det vart för mkt, då vare ba ringa skjuts och åka hem , perfekt. Haha! Men får tacka alla peoples för kvällen.

Så får vi väl se om jag kommer utanför dörren idag, tror icke det. hehe, pöss / airaksinen

RSS 2.0