31 Augusti

Hej!

Som vanligt är jag sämst på att skriva blogg på helgerna. Men iaf, förlåt mig alla 4 läsare :(

I fredags jobbade jag till 4 ungefär, rätt bra gjort ändå för att vara en fredag. Träffade Elin vid coop, inhandla lite grejer sen gick vi hem till henne. Som vanligt har hon haft hela dagen på sig att fixa sig men har inte gjort ett skit & kl 5 skulle vi vara hos Amelie. Självklart är jag klar före henne, segaste människan i Sverige! Helt plötsligt så kan det bli helt knäpptyst, så går man & letar efter henne & då sitter hon framför tv:n. Så säger hon " Oj, hihi, jag fastna visst här" Helt crazy,men det är därför jag älskar henne! :)

Vi kom ungefär 40 min för sent till Amelie, & då hade vi glömt hälften hos Elin. Amelie flyttade till Karlstad igår & ska spela basket i Div 1. Grattis btw! Id is proud... Iaf så bjöd Amelie på väldans god tacopaj. Vi chillkröka lite därhemma, innan vi fick skjuts av.. hmm.. haha jag kommer inte ens ihåg xD Iaf, så tog vi oss in till stan på nå vis. Gick till Strike där vi hade två bokade banor, jag & elin drog en strike första kastet! :) + att jag kan tillägga att jag tydligen vann också, hade ett kort på kameran & om man zoomar så ser man att jag vann ;) för jag tror inte att någon uppfattade det då. haha!

Iaf så gick vi vidare till Pluto där vi hade reserverat bort, stod en hink med 10 cider när vi kom. Jag tror jag drack en & en halv av dem?! haha. Jag & Elin gick iaf vid halv 1, vart osams om vart vi skulle käka, började bråka totalt, jag sprang iväg, tröståt på donken medans hon gjorde samma sak fast på Burger Corner. haha! Mötte upp henne senare iaf, då hon hade med sig någon Norsk snubbe som vi sen gick ifrån. Glömde bort han xD Sen tog vi nattbussen hem, & jag sov kvar hos henne.

Vaknade 12 ungefär, kände mig rätt pigg faktiskt. Gled till Robin som fyllde 17 på kalas,hela släktfan där. Trevligt! Tillbaka till elin sen & vi följde med hennes föräldrar till Ögir i Köping. Där spelade Eldkvar. Vi käka buffé och grejer, jättemysigt! Jag var hemma vid halv 12, gick då över till grannen Reino där pappa & dem var. Det var 30årsfest, jättetrevlit att träffa alla gamla baskethomies igen, haha. Gick hem vid halv 2, satte på tv:n, tryckte i mej två ostbågar sen somna jag fint.

En faktiskt trevlig helg! Med min älskade, sega, jätteeee sega bästa kompis Elin. Söndagen tillbringade jag dock med min andra bästa vän, Anna. Vi åkte till stan, shoppa & käka. Sen chilla vi hos henne hela kvällen. Kolla på filmen Gangster som var ganska bra :)

Nu har jag avklarat dagens blogg, skönt! Slänger kanske in lite bilder sen, det finns en hel del faktiskt. Idag ska jag inte göra ett skit, Legally Blonde 2 på tv kl 8 ikväll. Ska bänka mig i sängen, framför tv:n, med chilinötter & mysa. Mohahahaha.

Aja, kanske dags att jobba. Hade bra, hej / Ida Airaksinen

27 Augusti

Då sitter man här på jobbet igen. Börjar faktiskt komma in i det här nu, vaknar kl sju även på helger. Som tur är så har man inga problem med att somna om, haha :) Annars hade det varit jobbigt. Har hunnit ganska mycket grejer här på morgonen på jobbet. Nu finns det inte så mkt att göra för tillfället. Några gick iväg och köpte mat, morsan hade fixat till mej så behöve inte köpa något.

Usch, vad tråkigt det är att spara pengar förresten! Fixade med allt igår, 450 kr till A-kassan, 1500 till morsan ( hyra + gammal skuld) & sen förde jag över 6 papp till mitt lilla sparkonto. Har en fjärdedel av sillisarna nu ;) hihi. Längtar till Januari! Har egentligen lust att gå & köpa 100 trisslotter, då borde man ju vinna på någon av dem. Så man kan boka tid imorgon eller nå, haha. Är faktiskt riktigt redo att göra operationen nu, vill verkligen det här. Många tror att jag bara vill göra dem för att bli snyggare eller få blickar efter sig, eller ah, ni förstår. Men jag ska göra dem enbart för mig själv, för att jag ska må bättre & trivas med min kropp! Ska bli riktigt skönt att äntligen känna sig nöjd med sig själv.

Glömde lägga in bilderna igår, & nu är kameran hos mamma. Så det får bli någon annan dag. Var iaf på stan, inhandlade två jeansleggins & två skor. Ett par vanliga svarta tygskor, fast inte sådär låga. & ett par svarta klackar, skitsnygga!!

Mina bebisar.



Nu ska jag jobba vidare, snart lunch. Hareee / Ida Airaksienn


26 Augusti

goddag

Sitter på jobbet & håller på att somna... skit trött! Det beror antagligen på att jag har suttit och gjort samma sak sen halv 1. Bytit en siffra på alla anställda på datorn, ååååh. Aja, skitsamma :)

Igår vare lön! Underbart. Drog ner på stan med elin, mötte johanna där. Vi shoppa loss ett tag, käka på donken & sen vart det en spontan sväng till Bill&Bob på två öl. Gött. Det var faktiskt en ganska trevlig dag! Men som alltid händer samma sak för Elin. Förstår verkligen inte hur hon orkar med det där. Som Johanna sa, hon kommer orka ge sej & toffla ett tag, men till slut kommer inte hennes psyke att palla med att han bossar över henne & så kanske hon tar sig i kragen & dumpar skiten. Hoppas det iaf! Ser ju själv att varken hon eller hennes närmaste mår bra av det där. Idioti!

Imorse var jag hos tandläkarn 07:40. Älskar min tandläkare! Hon är så jävla skön, haha. Det var en vanlig undersökning, & då börjar dem ju med att röntga tänderna. Jag har just nu sån där spricka i mungipan, & så såg hon det så hon ba; esh jag smetar på lite bedövning så du inte har ont. Så hon smörjde in mej där, sen drog hon lite på näsan med. Så den här dagen har jag inte haft nån känsel på varken läppar eller näsa. Haha! Inga hål iaf, hennes kommentar innan jag gick var; Keep up the good work Ida! Jahapp, tandläkartid om 2 år iaf. Haha, undra vad Ulle säger nu som går & känner på min tandborste ;)


Slänger upp lite bilder när jag kommer hem, nu ska jag fortsätta ändra den där siffran. Har väl typ 1000 anställda kvar xD


pössss / ida airaksinen


Augusti 23

Hejsan :) Jag är tydligen sämst på att blogga på helgen, vettefan varför det inte vart något den här helgen. Var faktiskt bara hemma i lördags, rörde mej endast fram&tillbaka till macken för att köpa chips, två gången. Haha!

Ja, iaf. I fredags jobbade jag, fick dock gå en halvtimme tidigare, det var skönt. Kom hem, hade inte den blekaste vad jag skulle göra. Hade snackat med linda tidigare om att chilla hos henne. Men jag kände att efter en veckas jobb ville jag dricka, som vanligt ;) haha. Så hon bestämde att vi skulle träffas någon annan dag för hon ville inte festa. Så snackade med lite andra girls, och det slutade med att jag gick hem till Jossan efter att jag tvingat morsan att åka till sysemet i utbyte mot att jag diskade. Perfekt! Hemma hos jossan var det lite flicks, bla maria, båda camillorna, jossan själv, hennes syster & hennes systers kompis. Det var väldigt trevligt ! :) Vi satt där & snacka sälen & andra minnen ett tag. Sen gick vi över till en fest i närheten. Hos Marre . Vi var där, tills några börja bråka & så. Men jag kan ju säga att vi flickor cp styrde den där feste, dansade på möbler, hade ner tavlor, röjde som aldrig förr. Väldigt kul! :)

Senare gick jag & elin hem & sov. Ja just det, elin kom till jossan också! Haha. Vaknade runt halv 12 dagen efter. Mådde skit illa! Ej bra. Vi gick ut & kolla cruisingen sen kollade vi på Män som hatar kvinnor. SKITBRA! Fast man måste hänga med hela tiden, annars fattar man ingenting. haha. Sen låg jag som sagt bara hemma, hela dagen. Elin åkte vid 4 :)


Sen idag Söndag har jag varit på kalas hos pappa, eller det var kalas för mig och min syster Lisa som fyller imorn :) 7 år blir hon. Så släkten var där & vi fika på , trevlans. Åkte sen tillbaka till mammsen , drog till johanna. Där var hennes Elin också. Vi chilla, gick till donken & käka & snacka mest skit. Sen nu är jag hemma :) Ska sova, nu arbetsvecka imorrn. Trevlans :)


Aja, slänger in några bilder från helgen ;D




Maria & Jag



Jossan, Camilla & Maria



Camilla mår bra ;D haha



Haha?



Èlin fixar allt



Avslutar med en sexig bild när Jossan lirar ;)

Tack för en skön helg, hade inte suttit fel med krogen på lördagen. Men fattigkvinna_90 får lön på Tisdag , waaaatch out ;D / Ida airaksinen


19 Augusti

Goooooood eftermiddag suckers. Sitter på jobbet & glor som vanligt. Det har tydligen varit nån biljakt i hallsta idag, bilen brann upp till slut vid Jet & föraren togs. Han hade tankat och dragit utan att betalat i Sura, så vart han jagad av polisen till hallsta & runt här. Vilken idiot? Orka dra igång värsta biljakten för några liten bensin :S  haha, vissa är ju störda.

Undra vad man ska göra idag då? Kanske leka med anna om hon har tid, får se! :) Nu ska jag gå ut & ta lite frisk luft ;D Haha / Ida Airaksinen

18 Augusti

wooow, en hel dag på jobbet gick fort idag. Har läst klart & gjort allting så hela lönekörningen är klar nu. Iaf OPA :) Så nu kom jag äntligen innanför dörren och funderar på vad jag ska göra idag. Ska nog städa lite på rummet, ligger kläder verkligen överallt. Och så ska jag nog byta sängkläder. Det hinner jag göra innan det är mat, sen efter maten kan man ju alltid glida hem till anna eller ringa elin :) Får se hur det blir...

En vecka kvar till lön också! Underbart. Har ingen aning om hur mkt jag har kvar på kontot, men det är inte mkt iaf. Några hundra kanske. Därför ska jag chilla i helgen, har inte råd med annat. Funderar på vad jag ska göra nästa helg dock, funderar på att fråga en liten pöjk om vi ska träffas kanske, eller så blir det utgång med Amanda i sthlm. Får se! Hoppas att det händer något dramatiskt iaf, mitt liv är så underbart tråkigt just nu. Alla satt & pratade på jobbet idag om hur dem härjade runt när dem vad yngre, rhodos ett helt flickgäng, springnota, söp bort cyklar dem hyrt, danmark & supa skallen av sig, slut på pengar, kom inte hem, gick på svartklubbar i västerås, åkte på random kryssningar utan att någon visste om det. Jag vill också göra såna saken! Eller kanske inte riktigt såna, men vill ha en spontan kompis som inte bryr sig vart fan man hamnar eller sover. Som bara vill dra iväg & skita i allt. GIVE ME !

Aja, ska väl börja röja i rummet, see ya bitches / Ida Airaksinen


Haha, hittade en seriöst 4 år gammal bild ;D snygg va , haha


17 Augusti

Har inte hunnit skriva nånting under helgen. Men iaf...

I fredags jobbade jag till halv 5. Sen åkte jag med morsan hem till Västerås. Fixade lite, tog tåget till hallsta & mötte upp johanna på stationen. Vi träffade Elin vid coop och köpte lite gott. Gick hem till Elin & kolla lite gamla big brother avsnitt, det är fan tråkigt att det inte går längre. Tog en promenad lite senare ner på samhället, märkte att de va karaoke kväll på trappan. Så vi satt där utanför som tre små lodisar och lyssna lär Solle körde där uppe. Skitbra var han! Sen stappla vi hemåt igen. Drog på en film, jag somnade efter en kvart. haha!

Vaknade på lördagen vid 11, kollade på filmen igen. Johanna åkte hem, jag & elin käka lite frukost sen chilla vi en stund. Bestämde oss att gå ner & bubbla lite. Vart ett glas vin & skitsnack, jättemys! Lämnade Elin senare, mötte upp Jenni & Rosa vid terminalen, shoppa lite på ica sen gick vi till Anders. Där vart det trevligt folk, kräftskiva & drickande. Jättemysigt! Skön allsång till Uggla hela kvällen. Orkade inte gå hem när jag märkte att det började spöregna, sov då kvar hos anders.

Söndag morgon käkade vi mat det första vi gjorde, gött. Satt & surra lite med Anders och hans föräldrar. Sen kom Fredrik och hämta mig :) Käkade & fixa lite, sen åkte jag till linda på kvällen. Vart att inviga hennes nya vattenpipa med två slangar :) Sen trampa jag hem vid 11.

Nu har vi precis fikat på jobbet, jobbar en & en halvtimme till. Sen ska jag hem, duscha, käka sen kolla om Annisen vill leka med mig. Har suttit och kollat på utomlandsresor, jobb och utbildningar nu ett tag på jobbet. Längtar till nästa sommar, då blir det bartenderutbildning tre veckor på mallorca med Elin! Skitkul! Sen funderar jag faktiskt på att gå en KY utbildning inom Turism och söka jobb som reseledare eller liknande. Skulle vara skitkul. Men jag vet inte. Är ju fortfarande inne på polis. Men isf söker jag det när jag närmar mig 25. Sen blir det jobba ett tag som vanlig polis, sen gå utbildning som ridande polis, och extra knäcka som bartender ;) perfekt!

Ne nu ska jag jobba lite, höööörs / Ida Airaksinen


14 Augusti

Fan, skrev inte igår :( Nu vart jag besviken på mig själv, haha! Jobbade över lite igår, till 5 ungefär. Sen åkte jag & morsan hem, laga mat osv. Sen kom Amanda och vi tog sällskap ner till stan. Satte oss på Café Stugan och snacka skit. Satt väl där i typ två & en halv timme. Dryga jävla snubbar som satt bredvid, alltså en meter ifrån ungefär. & hela tiden ba; Allå? Allå? Allå? Jag lovar, i säkert en timme. Både jag & Amanda var nära ett litet utbrott där. Dem fick sig en känga när dem gick iaf! Sen tog jag en promenad hem eftersom man är så fattig ;) Kom hem, läste lite i snabba cash sen somna jag som en förlamad...

Nu kom jag precis till jobbet & ska börja läsa med Sari :) Ska nog gå lite tidigare idag iaf, sen får vi se om jag ska hem till Västerås & leka med Amanda eller vara kvar här & leka med Elin. Don't know yet! Aja, start working nu då. Klockan är ju snart 8 :)

Have a nice day / Ida Airaksinen

12 Augusti

Jaha, en dag till avklarad på jobbet. Den här dagen gick iaf ganska fort! Vi knappade lite eftersläntare & läste klart 2 områden. Inte alls så mycket kvar. Det är lite roligt, varje gång det är lönekörning är alla så oroliga & tror att vi kmr få jobba över flera timmar varje dag. Men vi är alltid klara några dagar innan deadline, haha :) Det går skitbra iaf, jag har nästan lärt mig att regga om någon varit sjuk, behöver fortfarande snegla lite på mitt lilla hjälp papper. Men nästa körning kommer jag kunna det! :) Nu är det bara svara i telefonen jag behöver komma igång med, är fortfarande skraj som fan. Men jag tycker det är självklart att jag är lite rädd också. Är 19, mitt första jobb. Då tycker jag att man ska få lite tid på sig att svara i telefonen, om något jag inte alls är säker på, bland 7 andra personer som hör precis vad man säger. Men blir även arg på mig själv, det är ju egentligen bara att svara, kan man inte så ber man personen dröja så får de prata med någon som kan. Säga att man är ny osv. BAJS , kom igen nu Ida!

Har varit på kalas idag en snabbis efter jobbet, Jallu min farbror har fyllt. Trevligt att träffa släkten igen, dock inte alls trevligt att pappsen & hans familj glömt bort att vi skulle fira min födelsedag tillsammans med min lillesyrra den 23 Aug. Dem hade sagt till alla att dem är bjudna på kalas för Lisa bara. Tråkigt, men det känns som jag är van att dem glömmer bort mig i den där familjen. Usch!

Nu ska jag snart äta köckling med morsan, sen blire dega framför datorn & tv, samtidigt ;D Soft!

På lördag styr Anders upp kräftskiva, ska bli mysigt. Har dock inte råd att käka kräftor, men får väl åka dit & dricka upp halva vinaren som vart kvar sen förra helgen ;D Linda & Johanna ville även att jag skulle med på Konrad, men tror jag skippar de :)

Aja, have a nice night alla andra / Ida Airaksinen


Evening Update

Jahapp, här sitter man en cheesballz skål & soffliggning på flera timmar senare. Lyckades aldrig ta mig till gymmet, Hanna har inte hört av sig så hon har nog glömt bort att vi skulle gymma. Och ska jag vara helt ärlig så sa jag till mej själv; Hanna får höra av sig, hoppas hon inte gör det så slipper jag träna, hihi (a)

Nu ska jag kolla vidare på en jättemysig film som går på trean, Stolthelt & Fördommar hette den tror jag. Skitbra! Det är en sån där film från förr ungefär. Älskar såna!

Hörs imorgon, eller nå ;) / Ida Airaksinen

11 Augusti, igen

Hello again! :)

Sitter fortfarande på jobbet, men det finns ingenting att göra! Så jag sitter här, skitvarmt för solen lyser rakt in i dem små fönsterfanskapen. Idag har vi knappat klart alla löner, vi ligger jätte långt före i planeringen. Vilken tur! Kanske man slipper jobba över i veckan. På nedervåninger tävlar dem med andra kontor, vem som är snabbast, i allt (?). Fast dem andra kontoren vet inte om det. Sen snor vi godis i förrådet, wops! Men det är gott, hihi.

Snart får jag iaf åka hem, men då äre ju såhär också. Bilen har stått i solen hela dagen, OH kill me. Ne nu ska jag sluta klaga... jag är glad för jobbet, glad för att få åka bil hem & lite glad för att jag får skriva lite blogg istället för att jobba ;)

Har suttit och läst massa i Dessies, Paows & Amirs bloggar. Alltså egentligen tycker jag att det här med blogg är lite patetiskt, men iaf. Jag gillar att läsa hur andra gör bort sig, och dem där tre vettefan vad dem håller på med. Om dem är smarta, vilket jag inte tror dem är, så låtsas dem bara. ( ÅH NU KOM VOLBEAT PÅ P3!!!!!<3) Men det är kul att läsa iaf, Paow verkar vara den normalaste av dem :)

Nu ska jag ner & käka godis, mums! / Ida Airaksinen

11 Augusti

åh, när jag kom hem igår märkte jag att en vanlig USB2 inte funkar på min kamera :/ Det är nån speciell sladd, och den är hemma hos pappa. Så kunde inte lägga in nå bilder alls... tråkigt. Just nu sitter jag på jobbet, ska snart ner & dricka kaffe & käka frukost :) gött.

Idag blir det träna med Hannis, fast jag har så ont i magen så jag spyr nog snart! usch! Men lika bra att träna, då somnar man gott den.

Ne, nu frukost! / Ida Airaksinen

10 Augusti

Tänkte faktiskt börja blogga nu igen. Det är nämligen så att jag har fått en kamera & har alldeles för mycket fritid. Plus att det är måndag & allt, måndag är bra att börja med allt på...

Just nu sitter jag på jobbet, slutade egentligen för en timme sen men finns så mycket att göra så fick jobba över. Fast nu är det slut på uppgifter till mig, men morsan har fortfarande lite att göra så jag får sitta här en stund till. Jahapp, vad har jag gjort denna sommar då. Kan ju börja med studenten, det var riktigt jävla kul! Men har nog inte riktigt fattat att jag har slutat skolan än, haha. Slängdes in i arbetslivet så han inte tänka efter. Men studenten är iaf något jag kommer minnas hela livet ut, haha hur min lilla klass rulla in en efter en klockan 6 på morgonen hemma hos mig & hur mkt vi härja på vagnen & sen hur cp trött man var på qvarn på kvällen. Kändes som alla rörde sig i slowmotion, haha!

Sen har jag även fyllt år, men varken mamma eller pappa var hemma. Det var ju lite tråkigt, fast det är ju inte så märkvärdigt att fylla 19 iaf. Åkte iaf till Camilla som fyllde dagen innan mig & förfesta hos henne sen drog vi ner ett helt tjejgäng till sjökrogen, najs vare!

Annars har jag mest jobbat, har även kommit igång igen med träningen på oxen. Ibland är det tur att jag har min lilla Hanna som peppar mej fast jag är trött :)

Ne, nu ska jag fan åka hem! Eller ska förbi Anna och byta bh & ge henne pengar för skjutsen i helgen. Min lilla Anna, vad jag tycker om den bruden alltså! <3

hade bra, skriver mer när jag kommer hem & lägger in bilder från veckan... / Ida Airaksinen


RSS 2.0